top of page

Dit zijn producten die u bij ons kunt betellen. Bel/app ons gerust via 0684281323 voor een bestelling.

proraco.jpg

De baard olie van Proraso in de Cypress & Vetyver van Proraso, een verzorgende olie voor in je baard. Houdt de baard in goede conditie en verzorgt de onderliggende huid. De baard en de onderliggende huid zijn vaak aan de droge kant, wat kan leiden tot irritaties en jeuk. Deze baardolie voorkomt dat en maakt de baard glanzend en glad.

De Beard Oil bevat de nieuwe geur van proraso, Cypress & Vetyver. Dit is een licht zoete bos-achtige geur, niet het zware als Musk of Sandelwood. Cypress is een conifeer en Vetyver een grassoort, geeft je een idee hoe deze Beard Oil ongeveer moet ruiken.

suavecito-original-hold-pomade.webp

Suavecito Original hold Pomade is op waterbasis maar werkt als een wax. De Pomade houdt je haar in model en is ook nog eens makkelijk uit te wassen.
De Suavecito pomade geeft een medium hold voor super styling. Nog sterker spul nodig? Suavecito heeft ook een strong hold pomade.

reuzel-blue-pomade-hog-340-gr._1.jpg

Reuzel Blue Pomade Hog heeft de eigenschappen van een heavy hold pomade, maar is op waterbasis. Dit product geeft een hoge hold met een goede lading glans. Daarom kan hij perfect helpen om zeer lastige haar-typen in bedwang te houden.

Daarnaast is de Reuzel Blue Pomade ook uitermate geschikt voor overdreven pompadours. Deze blauwe pomade is op waterbasis, dus hij wast gemakkelijk uit met wat warm water.

reuzel.jpg

Reuzel Pomade Grijs is een pomade met een van de sterkere holds van Reuzel en heeft een matte finish. Het creëert een messy look die de hele dag zichtbaar blijft en makkelijk is te re-stylen, omdat de pomade een flexibele hold heeft. De Reuzel Pomade Grijs is een op waterbasis pommade, daardoor is het gemakkelijk uit het haar te wassen. Daarnaast krijgt het haar zichtbaar meer volume vanwege de crème en is het geschikt voor alle haartypes.

1200x1118.jpg

Reuzel Pink Heavy Hold Pomade heeft een strong hold en geeft medium shine. Deze pomade heeft een op wax en olie gebaseerde formule. Het beste kan je je haar met een Deep Cleansing Shampoo wassen om je haar te reinigen. Gebruik: Doe een goede hoeveelheid Reuzel Pink tussen de palmen van je handen tot de pommade zacht wordt.

reuzel-grooming-tonic.jpg

De Reuzel Grooming Tonic zorgt voor een langdurige en natuurlijke hold. De Tonic is ideaal om te gebruiken in combinatie met de föhn om volume en textuur te creëren.

Barber Scissors
bottom of page